Certificaathouders

Eigenaarschap zorgt voor verbondenheid en betrokkenheid.
Perfect voor un goëd gefoël!

VERBONDEN EN BETROKKEN

Certificaathouders zijn daadwerkelijk mede-eigenaren van Stichting ’t Waterpoartsje. Ze vormen het adviesorgaan van het bestuur en krijgen dividend uitgekeerd in producten met un goëd gefoël.

Un goëd gefoël is alleen un goëd gefoël als je het kunt delen. Daarom doneerden we in het najaar van 2020 alle aandelen van de Stadsbrouwerij
aan Stichting ’t Waterpoartsje. Vervolgens hebben we 100 certificaten Stadsbrouwerij Sneek uitgegeven die gelijk staan aan de waarde van een aandeel van de Stadsbrouwerij Sneek. De Stadsbrouwerij is dus 100% in handen van Stichting ’t Waterpoartsje’. Zo hoort het volgens ons te zijn: een
Stichting voor, door en met Sneek. Certificaathouders krijgen een gezond en sociaal rendement: producten met un goed gefoel. Eén certificaat kost 500 euro en per persoon is een maximum mogelijk van 5 aandelen/certificaten. Zo kunnen meer mensen meedoen!

Check de website van de Stadsbrouwerij Sneek.

Bord un goed gefoel

EEN GROEIENDE GROEP VRIJWILLIGERS

Je zou niet de eerste zijn, die totaal iets anders oppakt bij de stichting! Dat maakt het juist leuk! Ben je op naar een nieuwe carrière? Of afwisseling ten opzichte van je drukke baan?

Of zoek je iets wat er niet op staat? Kom in de lucht.

Via het vrijwilligerswerk leer je ons kennen en zo kunnen wij jou leren kennen!