Word betrokken bedrijf

Bruisend en betrokken. Geweldige Sneeker bedrijven die de missie steunen en bijdragen door een deel van hun winst af te dragen aan de stichting!

Wij geloven in de kracht van samenwerking!

Stichting ’t Waterpoartsje gelooft in de kracht van samenwerking! Bundelen van krachten om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Samenwerken in een netwerk van bedrijven, ambassadeurs en certificaathouders die helpen de missie waar te maken.

De bedrijven vormen een belangrijke schakel in het realiseren van onze doelen. Samen met hen kunnen we een hechte gemeenschap vormen die zich inzet voor Sneek en haar omgeving. Bedrijven die met de stichting samenwerken, delen onze visie en waarden. Zij ondersteunen de stichting financieel, bieden expertise aan en dragen bij aan diverse projecten.

Deze betrokkenheid is essentieel voor het succes van onze stichting. Dankzij hun bijdrage kunnen wij concrete resultaten boeken en positieve verandering
teweegbrengen.

Naast de bedrijven spelen ook onze ambassadeurs een cruciale rol in ons werk. Zij zijn enthousiaste voorvechters van onze missie en dragen deze uit binnen hun eigen netwerk. Met hun passie en overtuigingskracht weten zij anderen te inspireren om zich ook in te zetten voor Sneek. Hun betrokkenheid is onmisbaar bij het vergroten van ons bereik en het creëren van bewustwording.

Ten slotte zijn er nog onze certificaathouders, individuen die met trots een certificaat van de stichting dragen. Zij laten zien dat ze zich verbonden voelen met ons doel en dragen dit uit in hun dagelijks leven. Deze certificaathouders zijn onze ambassadeurs in de breedste zin van het woord. Ze zijn een belangrijke schakel tussen onze stichting en de gemeenschap, en zorgen ervoor dat onze boodschap overal gehoord wordt.

Samen vormen bedrijven, ambassadeurs en certificaathouders vormen een hecht team dat zich onvermoeibaar inzet om Sneek en haar omgeving elke dag een stukje mooier te maken!

Ook een betrokken bedrijf worden?

Neem contact met ons op via info@waterpoart.org of via 06 11 88 92 64.
We vertellen je graag meer!