Ondernemers met un goëd gefoël

Ondernemers met un goëd gefoël

Gedreven ondernemers die bijdragen aan de mienskip.

Passie en enthousiasme

De ondernemers met ‘un Goëd Gefoël ‘ spelen een cruciale rol als katalysator voor stichting ’t Waterpoartsje. Dankzij hun bijdrage kunnen we onze doelen bereiken en bijdragen aan een bloeiende gemeenschap en plezier in en rondom Sneek. Hun enthousiasme en steun zijn niet te onderschatten!

Drukwereld

Drukwereld is een bloeiend bureau voor grafische vormgeving en visuele communicatie, gerund door un echte Sneker: Mark Eldering. Als geboren ‘binnen de grachten’ en met zijn bedrijf gevestigd op het Oud Kerkhof ontbreekt het Mark niet aan inspiratie en werklust. Met zijn passie voor creatie en toegevoegde waarde, geniet hij ervan om prachtige ontwerpen te maken voor zijn klanten.

Hoewel de oude tijden van drukmachines en de geur van inkt achter hem liggen, behoudt hij nog steeds de persoonlijke aanpak en expertise die hij heeft opgedaan als 4e generatie uit de Sneker drukkersfamilie Eldering. De mogelijkheden op grafisch gebied zijn tegenwoordig eindeloos – bijna elk materiaal kan worden bedrukt.

Mark voelt zich verbonden met de mienskip en ondersteunt graag lokale initiatieven zoals stichting ’t Waterpoartsje. Daarvoor maakt hij alle vormgeving zoals etiketten en andere reclame uitingen. Zo ontstaat er elke keer weer ‘Drukwerk met un goëd gefoël!’.

Ook heeft drukwereld de grote brouwketel gesponsord, waar elk biertje zijn oorsprong vindt.

Divites webwerk

Divites, opgericht in 2014 door Johan van der Werf, is een bedrijf dat met passie en enthousiasme websites creëert. Wat begon als een leuke hobby, groeide al snel uit tot een serieus bedrijf. Met inmiddels meer dan 100 succesvolle websites en een constante groei, bewijst Divites keer op keer waarom zij de juiste keuze zijn voor Sneek en omgeving.

Het succes van Divites is te danken aan hun focus op enkele belangrijke pijlers. Allereerst is het bedrijf lokaal actief en betrokken. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Sneek en weten wat er speelt binnen de gemeenschap. Daarnaast staan ze bekend om hun klantgerichtheid. Ze luisteren goed naar de wensen van hun klanten en zorgen voor een website die perfect past bij de vraag én het budget.

Wat Divites echt onderscheidt, is hun betrouwbaarheid. Ze leveren altijd kwaliteit en komen afspraken na. Dit heeft gezorgd voor een grote groep tevreden klanten die steeds weer terugkomen voor nieuwe projecten. Bovendien biedt Divites super snelle hosting en support aan hun klanten, zodat zij altijd kunnen rekenen op een optimale gebruikerservaring.

Divites draagt bij aan mienskip en un Goëd Gefoël in Sneek door de website van de stichting te maken en onderhouden. Daarnaast is Divites betrokken bij lokale evenementen en initiatieven en dragen zo hun steentje bij aan een bloeiende en hechte gemeenschap in en om Sneek. Divites is niet alleen een succesvol bedrijf, maar bovenal een zeer waardevolle en betrouwbare partner voor stichting ’t Waterpoartsje.

Ondernemer met un Goëd Gefoël worden?